ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Proizvodi Dodaci prehrani Beta Sun tablete za tamnjenje 30 kapsula – GN

Beta Sun tablete za tamnjenje 30 kapsula – GN

 • ubrzavanje procesa tamnjenja kože
 • bolje održavanje postojeće boje
 • prirodna zaštita od štetnog UV zračenja
 • neutralizira štetne učinke UV zračenja na kožu
Cijena
89,00 kn
PDV uključen u cijenu
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn, za Zagreb iznad 99 kn
Proizvod trenutno nije dostupan

Upiši svoj email kako bi te odmah obavijestili kada proizvod postane ponovno dostupan.

Opis

Beta SUN sadrži kombinaciju inovativnih sastojaka koji zajedno djeluju sinergijski. Da bi koža postala brže tamnija i istovremeno učinkovito neutralizirala štetu od izlaganja suncu tu je Beta SUN.

Beta SUN i njegove prednosti

 • ubrzavanje procesa tamnjenja kože
 • bolje održavanje postojeće boje
 • prirodna zaštita od štetnog UV zračenja
 • neutralizira štetne učinke UV zračenja na kožu

Kako  Beta SUN ubrzava tamnjenje kože?

Da biste u potpunosti razumjeli kako Beta SUN može promicati tamnjenje kože i ubrzati, važno je znati odgovor zašto koža tamni na suncu i koje su vlastite tjelesne supstance ovdje uključene. U osnovi, tamnjenje kože nije ništa više od zaštitnog mehanizma tijela koji štiti od opeklina i štetnog UV zračenja. Postoji posebna vrsta stanica u koži poznata kao melanociti koji proizvode pigment melanin. Melanin je pigment koji apsorbira UV zrake i istodobno je odgovoran za zatamnjenje kože. Proizvodnju melanina iz melanocita uzrokuje UV zračenje od sunca i djeluje u više sunčevog zračenja na kožu, više se proizvodi melanin. Beta SUN sadrži mješavinu prirodnih spojeva koji mogu pomoći u brzini procesa tamnjenja tako da je manje sunčeve svjetlosti potrebno kako bi se postiglo tamnjenje kože.

Karotenoidi: karotenoidi sadržani u Beta SUN su beta-karoten, lutein i astaksantin, oni su prirodni pigmenti koji se akumuliraju nakon apsorpcije u tijelu u gornjim slojevima kože i mogu povećati učinak tamnjenja. Istovremeno, karotenoidi filtriraju UV zračenje i štite kožu od štetnih učinaka.

Aminokiseline, vitamini i elementi u tragovima: melanin se proizvodi od aminokiselina L-tirozin i L-cisteina u toku niza enzimskih reakcija u koje su uključeni bakar i vitamin E. Ako je tijelo nedostatno u jednoj od tih tvari, to će utjecati na proizvodnju melanina i usporiti tamnjenje kože. Iz tog razloga, BetaSUN sadrži L-tirozin L-cistein, bakar, a sadrži i vitamin E, tako da možete biti sigurni da imaju adekvatne količine tih esencijalnih hranjivih tvari za proizvodnju melanina.

Kako Beta SUN štiti kožu od štetnih posljedica sunčevog UV zračenja?

Dugo i/ili prečesto izlaganje suncu može uzrokovati opekline, isušiti kožu, potaknuti razvoj raka kože i oštetiti kolagenska vlakna koja su odgovorna za ispravnu strukturu kože. Rezultat toga je prerano starenje kože i koža koja gubi elastičnost. (Usput rečeno, nema velike razlike između sunčanja i korištenja solarija.) Za veći dio ovog štetnog djelovanja UV zračenja sunca na koži odgovorni su slobodni radikali koji se generiraju na koži pod utjecajem UV. Iz tog razloga, Beta SUN sadrži kombinaciju učinkovitih antioksidansa, kao što su katehini iz ekstrakta zelenog čaja i vitamina E koji neutraliziraju slobodne radikale prije nego što oni mogu oštetiti strukturu kože. Ukratko, sigurno je reći da je Beta SUN optimalni dodatak za one koji žele zdravo pocrniti bez oštećenja kože.

Proizvođač: GENETIC NUTRITION LABORATORIES LLC

Zemlja porijekla: SAD

Nutritivne vrijednosti

Beta Carotene

40,6 mg

Vitamin A

150 µg

Astaxanthin

2 mg

Lutein

7,5 mg

L-Tyrosine

100 mg

Green Tea Extract

20 mg

Green Coffee Bean Extract

10 mg

L-Cysteine HCL

12 mg

Vitamine E

10 mg

Zinc Gluconate

3,33 mg

Copper

2 mg

Black Pepper Extract

1 mg

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
 • Posebne ponude i akcije
 • Savjete za trening
 • Savjete za prehranu
 • Zdrave recepte