fbpx
BESPLATNA POMOĆ I SAVJETOVANJE: 091/7327-231 info@proteone.hr

Dedicated Nutrition održava obećanje i otkriva novi dodatak pod jednostavnim imenom INTRA. Kao što pretpostavljate pod takvim imenom, Dedicated Intra je pre-workout proizvod koji je dizajniran za poboljšanje performansi, snage, hidratacije i PUMP-a tijekom vježbanja.

Performanse, PUMP i hidratacija

Kao i kod svih proizvoda ovog brenda, Dedicatedov novi Intra dolazi s pouzdanom, potpuno bogatom formulom. Sadrži razne dobro dozirane sastojke; svi dodani kako bi pomogli Intra- dodatku za vježbanje, da vam da snage i izgura kroz Vaš trening.

Tri glavne značajke

Ukupno, postoje tri dokazane i učinkovite, glavne značajke koje podupiru Dedicated Intra. Te tri su visoka kvaliteta, brzo apsorbirajući ugljikohidrati (klaster dekstrin HBCD), dozirana na 25 g po serviranju, 3 g glicerola GlyceroMax i 1 g citrulin malata u omjeru 1: 1 citrulina naprama jabučnoj kiselini.

Dedicated Intra

Dedicated je također uključio nekoliko drugih sastojaka u Intra kako bi se osiguralo da pruža dobro zaokruženo iskustvo tijekom vježbanja. Na vrhu HBCD-a, citrulina i glicerola je 1,5 g limunske kiseline kako bi pomogli odgoditi umor i mješavina elektrolita radi poboljšanja hidratacije.

Više o proizvodu na linku.

Američka pita od bundeve
Popečci: ukusan prilog od krumpira

Prijava na proteone.hr newsletter

Prijavi se i osvoji svoj popust na cjelokupni iznos kupovine te budi redovito informiran o svim novostima i ponudama!