fbpx
BESPLATNA POMOĆ I SAVJETOVANJE: 091/7327-231 info@proteone.hr

O nama

Proteone Vam pomaže u ostvarenju Vašeg aktivnog života. Bilo da ste profesionalni sportaš, bilo da se bavite sportom iz hobija ili Vam je samo potrebna dodatna energija kako biste nesmetano obavljali svakodnevne obveze, Proteone je tu da Vam pomogne u tome. Kvalitetni i svima pristupačni dodaci prehrani, jednostavni za primjenu uz dnevno dostupne savjete i recepte o načinu njihovog uključivanja u svakodnevnu prehranu. Započnite Vašu priču s nama jer fitness je način života!

ISKUSTVO
Iskustvo je upravo ono što nas karakterizira. Želimo svoje iskustvo podijeliti s Vama pa smo upravo zato odlučili pomoći ljudima koji žele započeli aktivan i zdrav način života.

NOVI BRAND
Kreirali smo NOVI brand dodataka prehrani iznimne kvalitete i pristupačnih cijena s nadom da će isti postati dostupni svima koji priželjkuju aktivan način života. Uskoro u prodaji PROTEONE brand!

DRUGAČIJI OD DRUGIH
Donosimo Vam i druge brandove (do sad ne viđene), NOVE proizvode, dnevno besplatne savjete i zdrave recepte te osoblje koje uvijek možete nazvati za dodatne informacije.

Prijava na proteone.hr newsletter

Prijavi se i osvoji svoj popust na cjelokupni iznos kupovine te budi redovito informiran o svim novostima i ponudama!