ProteONE jedinstveno je mjesto na kojem su sportska prehrana, zdrave namirnice i fitness oprema dostupni nakon samo jednog klika. Webshop trgovina s najširom specijaliziranom ponudom proizvoda nudi i edukativan sadržaj. Savjeti o zdravoj hrani, promoviranje aktivnog života i sjajni recepti tek su dio web stranice na kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Sportaši, rekreativci, svi vi koji vodite brigu o prehrani i zdravlju, dobrodošli na ProteONE!

ProteONE Nutrition

Kreirali smo NOVI brand dodataka prehrani iznimne kvalitete i pristupačnih cijena s nadom da će isti postati dostupni svima koji priželjkuju aktivan način života. 

Vizija branda je postati i ostati prvi izbor klijenta zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijeni i usluzi.

 

Zašto Proteone.hr ?

Proteone je jedan od uspješnih i prepoznatih trgovina sportske i zdrave prehrane na tržištu sa širokom ponudom, 

U kratkom vremenu smo dostigli status jednog od "respektabilnih i cijenjenih prodajnih web trgovina" sa širokom ponudom visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su MuscleTech, Nutrigold, Dedicated, Pasta Young i mnogi drugi.

  • jedinstveni proizvodi
  • vrhunska kvaliteta
  • najbolje cijene

Naša misija

Osigurati,zadržati i razvijati visoku kvalitetu u prodaju robe koje zadovoljavaju potrebe kupaca te dijeliti svaki naš uspjeh sa kupcima,partenrima i zaposlenicima.

Zašto smo drugačiji?

Svakom kupcu pristupamo individualno, dajemo besplatne savjete vezane uz prehranu i osmišljavamo recepte koje kuhamo mi i naši bližnji. Sve ono što mi probamo, dijelimo s fanovima na Facebooku i ostalim društvenim mrežama na kojima smo prisutni.

 

vrati me na početak