ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Proizvodi Mišićna masa Premium AAKG (arginin) 300g jagoda/malina – KFD

Premium AAKG (arginin) 300g jagoda/malina – KFD nutrition

  • Poboljšava proizvodnju dušikovog oksida
  • Povećava PUMP mišića
  • Čak 100 serviranja u pakiranju
  • Slika je simbolična
Cijena
119,00 kn
PDV uključen u cijenu
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn, za Zagreb iznad 99 kn
Opis

Premium AAKG je mješavina arginina i alfa-ketoglutarata koji je zapravo slobodni oblik L-glutamina. Skupina argininskog spoja s alfa-ketoglutaratom (AAKG) pokazuje bolju bioraspoloživost od arginina u njegovom osnovnom obliku.

Najvažnija funkcija AAKG je poboljšana proizvodnja dušikovog oksida (NO) koja pojačava protok krvi kroz krvne žile i zapravo povećava apsorpciju hranjivih tvari. AAKG poboljšava proizvodnju hormona rasta i inzulina, kao i regeneraciju nakon vježbanja. Također je presudan za optimalni rast mišića i oporavak tkiva.

Jedan od najpoželjnijih učinaka AAKG-a je takozvani PUMP mišića nakon treninga, što je rezultat povećanog protoka krvi u mišićnoj masi.

Upute za upotrebu

Jedno serviranje – 3 g (pola mjerice) staviti u shaker i dodati 150-250 ml hladne vode i dobro promiješati. Koristite ovisno o individualnim potrebama, ne češće nego dva puta dnevno, npr. prije treninga i / ili prije spavanja, odmah nakon pripreme popiti.

Napomene o proizvodu

– Proizvod karakterizira visoka razina kiselosti. Ako je količina tekućine predložena na deklaraciji premala, možete povećati količinu tekućine.

– AAKG ima higroskopna svojstva (osjetljiv je na apsorpciju vlage). Stvaranje tzv. Gruda ne znači gubitak svojstava proizvoda. Međutim, preporučujemo čvrsto zatvaranje pakiranja nakon svake upotrebe kako bi se smanjio ulaz vlage iz okoline.

Upozorenja

Dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Proizvod ne smiju koristiti djeca mlađa od 14 godina, trudnice, osobe koje boluju od bolesti bubrega ili jetre, ili oni koji su preosjetljivi ili alergični na jedan ili više sastojaka. Ovaj proizvod sadrži zaslađivače.

Sastojci

Arginin Alfa-ketoglutarat, aroma, silicijev dioksid, zaslađivač: sukraloza.

Nutritivne vrijednosti

Količina sastojaka  

u jednoj mjerici (3g)

Arginin Alfa-ketoglutarat

2892 mg

od čega L-arginin

1932 mg

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
  • Posebne ponude i akcije
  • Savjete za trening
  • Savjete za prehranu
  • Zdrave recepte