fbpx
BESPLATNA POMOĆ I SAVJETOVANJE: 091/7327-231 info@proteone.hr
BCAA Sensation V.2 zelena jabuka 345g - Dedicated Nutrition

BCAA Sensation V.2 zelena jabuka 345g – Dedicated Nutrition

225.00Kn

 

  • Omogućava jačinu, rast i brži oporavak nego ikada prije!

Na zalihi

Podijeli sa prijateljima :)

Email

Opis proizvoda

BCAA Sensation V.2 zelena jabuka 345g – Dedicated Nutrition

ŽELITE LI DOBITI NAJVEĆE REZULTATE IZ VAŠEG TRENINGA?

Da, dajete sve od sebe, svaki trening, ali želite više. Umorni ste od treninga na istoj razini, želite probiti na sljedeću razinu.

Što ako biste mogli povećati učinkovitost vašeg vježbanja?

Vaša vježba je dobra onoliko koliko je dobar vaš oporavak. Ako se niste potpuno oporavili od svog prethodnog treninga, kako očekujete da ćete tijekom današnjeg treninga nastupiti na vrhuncu?

Kao pravi Dedicated sportaš morate biti sigurni da dobijate najviše od svakog treninga. Zašto ne biste započeli oporavak dok ste ili čak prije trenutne vježbe. Što prije to bolje?

Sve što učinite kako biste poboljšali oporavak, pozitivno će utjecati na vaš napredak. Sve se to zbraja; što se brže oporavite, prije ćete biti u mogućnosti ponovno nastupiti na vrhuncu. Što je bolja izvedba u teretani, brže ćete napredovati na sljedeću razinu.

Namjenski BCAA SENSATION je vrhunski BCAA proizvod koji potiče vaš napredak i oporavak.

Svaki sastojak BCAA Sensation temelji se na snazi ​​ostalih sastojaka kako bi se povećala njegova moć, što ga čini nužnim koktelom ako ste usredotočeni na rast mišića i optimalni oporavak.

BCAA Sensation po svakoj porciji sadrži sljedeće sastojke: Leucin, Izo-leucin i valin, Citrulin Malat, Taurin, EPO-Drol™, Super Grape™, Fosfati, Astragin®

BCAA Sensation će vam gotovo odmah pružiti povećanje performansi zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji isprobanih sastojaka u punoj jačini doze.

BCAA Sensation vam omogućuje jačinu, rast i brži oporavak nego ikada prije.

Upute za upotrebu

Pomiješajte 1-2 mjerice u 200-500 ml hladne vode.

PREDLOŽENA UPORABA NA DANE TRENINGA: Pomiješajte 1-2 mjerice s 200-500 ml vode i popijte prije i za vrijeme vježbanja.

 

Sastojci za
pola mjerice (5.75 g)
L-leucin 2500 mg
L-valina 625 mg
L-izoleucin 625 mg
L-taurin 500 mg
L-citrulin malat 500 mg
EPO-Drol™ (ekstrakt crvene rodiole) 50 mg
Super Grape™ (ekstrakt sjemenki grožđa) 50 mg
kalcijev fosfat 50 mg
kalijev fosfat 50 mg
natrijev fosfat 50 mg
Astragin® 25 mg

 

Sastojci

Ključni sastojci: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-taurin, L-citrulin malat, EPO-Drol ™ (ekstrakt rodiola ruže, standardiziran za salidrozid), SuperGrapes™ (ekstrakt sjemenki grožđa s niskom molekularnom težinom, polifenolni epikatehin), Kalcijev fosfat, natrijev fosfat, Astragin® (ekstrakt Astragalusa i Panax Notoginsenga), ostali sastojci: limunska kiselina, jabučna kiselina, silicijev dioksid, prirodni i umjetni okus, suncokretov lecitin, brašno od soli, sukraloza, kalijev kalcij, beta karoten (za boja).

Upozorenje

Nije namijenjeno za uporabu osobama mlađim od 18 godina. Namijenjen je samo kao dodatak prehrani. Može negativno utjecati na aktivnost i pažnju djece. Posavjetujte se s liječnikom prije uporabe ako koristite bilo koji lijek na recept ili lijek bez recepta i / ili dodatak prehrani. Ne koristite ako uzimate lijekove za erektilnu disfunkciju. Nemojte ga koristiti kao jedini izvor hrane. Nemojte ga koristiti ako ste trudni ili dojite. Prekinite s upotrebom i odmah se posavjetujte sa svojim liječnikom ako primijetite bilo koju nuspojavu na ovaj proizvod. Nemojte prelaziti preporučeno posluživanje i dnevni unos. Nemojte koristiti ako je sigurnosna brtva pokvarena ili nedostaje. Koristite samo prema uputama. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE.

Proizvođač: Dedicated Nutrition                                        Zemlja podrijetla: Kanada

Dodatne informacije

Težina 0.345 kg
Proizvođač

DEDICATED NUTRITION

Zemlja podrijetla

Kanada

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “BCAA Sensation V.2 zelena jabuka 345g – Dedicated Nutrition”

Prijava na proteone.hr newsletter

Prijavi se i osvoji svoj popust na cjelokupni iznos kupovine te budi redovito informiran o svim novostima i ponudama!