ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Recepti Fit - Ručak Medeni pileći ražnjići za kraljevski roštilj!

Medeni pileći ražnjići za kraljevski roštilj!

Donosimo Vam novi recept iz #proteonekuhinje! Medeni pileći ražnjići s povrćem idealni za sezonu roštiljanja na otvorenom koja još uvijek traje. Naravno, možete ih napraviti i na grill tavi u svojoj kuhinji :)

Priprema: 30 min
Namirnica: 9
Datum objave: 19.08.2019

Možete ih marinirati preko noći i napraviti ove ražnjiće kao ukusnu alternativu uobičajenim ražnjićima. Također možete koristiti i svježe gljive i rajčice ako želite. Kako ljeto još uvijek traje i ne posustaje ;), vrijeme je i roštiljanja pa se nadamo da ćete imati priliku oduševiti goste ovim medenim ražnjićima kao pravi majstor roštilja...Krenimo na recept!

Priprema: 15 minuta                                  Pečenje: 15 minuta                                    Mariniranje: 2h

Upute za pripremu:

  1. U velikoj zdjeli umutiti ulje, med, soja umak i papar. Prije dodavanja piletine odvojite manju količinu marinade sa strane za premazivanje ražnjića tijekom pečenja.
  2. Dodati piletinu, češnjak, luk i paprike u zdjelu i marinirati u hladnjaku najmanje 2 sata (što duže, to bolje).
  3. Nakon mariniranja zagrijati tavu na visokoj temperaturi (ako ćete peći na tavi, a ne roštilju). Izvadite piletinu i povrće iz marinade i naizmjence nizati na štapiće. Malo ulja dodati na tavu ili nauljiti grile ako ste na roštilju.
  4. Staviti ražnjiće da se peku i peći 12 do 15 minuta, dok piletina ne ostane bez sokova marinade. Okretati i mazati s marinadom koju ste odvojili na početku, i tako naizmjence dok se ne speče.

Dobar tek!

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
  • Posebne ponude i akcije
  • Savjete za trening
  • Savjete za prehranu
  • Zdrave recepte