Proteinska tjestenina za ručak na talijanski način!
Proteinska tjestenina u kombinaciji sa cherry rajčicama, paprikom, lukom, bosiljkom…wow! Zdravi ručak za prste polizati. A znamo koje su tjestenine poznate kao dobre, nijedne druge nego talijanske tjestenine!
Zamislite da u 100 grama poslužene tjestenine imate čak 50 grama proteina. Znamo da zvuči nemoguće, ali uz visokoproteinsku tjesteninu Pasta Young i to je moguć scenarij. Velika količina proteina i sve esencijalne aminokiseline od iznimne su važnosti za rast mišića, a kad vam kažemo da je ova visokoproteinska tjestenina i s niskim glikemijskim indexom i „vegan friendly“, nećete ju moći odbiti u najfinijim varijantama – s umakom od rajčice, s pestom od finih trava ili s dinstanim povrćem.
Pogledajte današnji recept s proteinskom tjesteninom...
Upute za pripremu
Prvo narežite piletinu na kockice i stavite peći. Kada je piletina pri kraju dodajte luk, rajčice i papriku na maslinovom ulju (1 žlica) s češnjakom. Nakon što je povrće gotovo kuhano, isključite i stavite sa strane.
Zatim skuhajte visokoproteinsku tjesteninu. Nakon što je skuhana, procijedite i vratite u lonac na skroz laganu vatru i dodajte ostatak maslinovog ulja i jaje te lagano miješajte.
Zatim umiješajte i sastojke koje ste na početku pirjali i ostatak sastojaka (sol, papar…). Poslužite jelo i dodajte svježi bosiljak i parmezan po želji.
Dobar tek!