Ravno iz pećnice: hrskava pizza ili tost? Odlučite sami jer recept je tu!
Svi volimo tost, osim ako niste "low-carb" tip osobe, onda ne vjerojatno. Tost dođe kao jednostavan i ukusan obrok koji je postao klasik u mnogim domovima i predstavlja novi "kruh" za mnoge. Danas vam donosimo recept sa malim varijacijama u odnosu na one koje smo navikli, zahvaljujući kojima dobivamo ukusno hrskavu finoću, jer je tost za nekoliko minuta pečen u pećnici. A što je najbolje od svega? Imaju okus pizze i spremni su prije nego što kažete ukusan.
Vrijeme pripreme: 5 minuta
Vrijeme pečenja: 5-10 minuta
Upute za pripremu:
- Zagrijati pećnicu na 180 ºC.
- Na papir za pečenje rasporedite tost kruh i premažite ih laganim slojem umakomod rajčice, zatim lagano posolite i popaprite.
- Tostu dodajte šunku, ribanom mozzarelom, ostalim dodacima po vašoj želji i pospite origanom.
- Pecite oko 5-10 minuta, ovisno o pećnici, i orijentirajte se prema pečenom siru.
- Izvucite iz pećnice i uživajte.
Ne zaboravite podijeliti vaše tost pizze na Instagramu uz hashtag #proteonekuhinja i nadahnite druge.
Prosječno po jednom obroku (2 komada), tost pizza ima sljedeće nutritivne vrijednost:
- 361 kcal
- 22 g proteina
- 35 g ugljikohidrata
- 16 g masti
Ako ti se sviđa recept i želiš još ideja prijavi se na naš newsletter, a uz recepte dobit ćeš i 10% popusta na prvu kupnju!