ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Recepti Fitness deserti Domaći SNICKERS iz #proteone kuhinje

Domaći SNICKERS iz #proteone kuhinje

Kada ne možete protiv sebe tu su recepti za zdrave slastice kao ovaj za domaći snickers. Tko je sve ljubitelj snickersa? Ima vas sigurno, ali znamo da je original snickers pun nepotrebnih šećera, što znači da će iz #proteone kuhinje iznaći zdravija, proteinska verzija! I evo je..tu je, recept vas čeka u nastavku.

Priprema: 120 min
Namirnica: 13
Datum objave: 27.09.2019

Ove proteinske čokoladice su napravljene od bademovog brašna i maslaca od kikirikija, koji prirodno imaju visok udio proteina, a mi smo još povećali taj udio u čokoladicama dodavanjem proteina u prahu. Osim povećanog udjela proteina, time dobivamo i bolji okus. Ne trebamo puno pričati jer ćete vidjeti i sami koliko je super!

Upute za pripremu:

Uzeti 9x9 posudu za pečenje i obložiti ju s papirom za pečenje. (Ako želite veće čokoladice, koristite manju posudu.)

U velikoj zdjeli za miješanje temeljito pomiješati sve sastojke za bazu s rukama. Kada ste to učinili, pritisnite bazu kao dno, ravnomjerno raspoređujući po posudi za pečenje. Ostaviti u zamrzivaču 30 minuta.

U međuvremenu staviti sve sastojke za sloj karamele u procesor za hranu i miksajte sve dok ne postane glatka smjesa (oko 1 minutu). Zatim ravnomjerno rasporedite smjesu karamele na sloj baze.

Sljedeći korak je posuti kikiriki ravnomjerno po prethodno postavljenim slojevima, i nježno ih pritisnite. Staviti ponovo u zamrzivač na min 30 minuta.

Pažljivo rastopiti tamnu čokoladu i pripremite veliki lim za pečenje obložen s papirom za pečenje na koji ćete odlagati čokoladice.

Izvadite posudu iz zamrzivača i izrežite čokoladice na dijelove. (Prije rezanja premjestite kolač iz posude za pečenje pomoću povlačenja papira za pečenje)

Prelijte rastopljenu čokoladu u dublju posudu i krenite umakati narezane čokoladice jednu po jednu. Koristite vilicu ili špatulu da biste izvadili čokoladice iz otopljene čokolade i stavili ih na obloženi lim za pečenje. Tako za svaku čokoladicu. Količina potrebne čokolade može varirati.

Kada ste sve čokoladice završili, stavite u zamrzivač na još 30 minuta.

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
  • Posebne ponude i akcije
  • Savjete za trening
  • Savjete za prehranu
  • Zdrave recepte