Ovogodišnji jesenski hit: Čokoladni brownie s laganom kremom od bundeve
Danas vam donosimo novi omiljeni recept ove jeseni. Gusti čokoladni brownie sigurna je oklada uvijek. Lagana, začinjena krema od bundeve daje joj laganu notu i zadržava brownie sočnim i do nekoliko dana. Ali, kome kolači traju tako dugo uopće... Recept za čokoladni brownie s laganom kremom od bundeve u nastavku.
Kalup: 22 cm x 16 cm
Vrijeme pripreme: 30 minuta
Vrijeme pečenja: 30 minuta
Upute za pripremu:
- Zagrijte pećnicu na 180 ° C.
- Pomiješajte zajedno suhe sastojke - brašno, proteine u prahu, kakao prah i zaslađivač.
- U mikrovalnoj zajedno rastopite komade čokolade i kokosovo ulje. Samo nekoliko desetaka sekundi. Pomiješajte da se sve dobro spoji.
- Čokoladnu smjesu prelijte preko suhih sastojaka, dodajte jaja i napravite tijesto.
- Pire od bundeve ćemo napraviti miješanjem svih potrebnih sastojaka.
- Polovicu brownie tijesta izlijte u kalup za pečenje i ravnomjerno rasporedite.
- Zatim izlijte smjesu od bundeve preko tijesta.
- Ostatak smjese za tijesto razrijedite s oko 50 ml vode / mlijeka i rasporedite ga preko smjese bundeve. Na kraju pospite kakao zrnima.
- Pecite otprilike 30 minuta.
Prije nego što skočimo na rezultat, slikajte svoj čokoladni brownie s laganom kremom od bundeve jednom kada ste ga napravili i objavite na Instagramu pomoću hashtaga #proteonekuhinja! Uživajte u jelu!
Čokoladni brownie s laganom kremom od bundeve smo podijelili na 8 komada, od kojih jedan ima sljedeće nutritivne vrijednosti:
- 252 kcal
- 23 g ugljikohidrata
- 12 g masti
- 13 g proteina