Proteinella kokos kuglice za slatki, slatki zalogaj!
Ove Proteinella kokos kuglice su ukusne kao što i izgledaju, a tako jednostavne. Odličnog okusa, čokoladne kuglice s odgovarajućom količinom slatkoće, uvaljane u raskošno fino kokosovo brašno. Pogledajte recept u nastavku.
Upute za upotrebu
- Dodajte datulje u zdjelu i prelijte kipućom vodom taman da su sve potopljene, a zatim ostavite da se natapaju. Pola kokosovog brašna odvojite sa strane, a drugu polovicu stavite u mikser i dodajte bademe i prstohvat himalajske soli te miksajte dok svi sastojci nisu usitnjeni i pomiješani.
- Procijedite datulje i dodajte ih smjesi kokosa i badema. Dodajte i Proteinellu sada, te miksajte dok se sastojci ne sjedine ravnomjerno i dobijete mrvljivu, gustu smjesu. Dodajte žlicu agavinog sirupa te još miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.
- Zatim, rukama oblikujte u male kuglice i valjajte ih u kokosovo brašno koje ste na početku stavili sa strane.