Proteinski cheesecake: najjednostavniji recept na svijetu!
Tko kaže da cheesecake ne može biti proteinski i gotov za 2 minute?
Svi vaši snovi o zdravim desertima uskoro će se ostvariti s ovim receptom za proteinski cheesecake. Osim toga, ne peče se. Samo ga stavimo u frižider na 10 minuta ili, budimo realni, jedemo iz posude za miješanje.
Torta od sira, popularni cheesecake, za mnoge je desert iz snova. Ovu slasticu lako možemo napraviti i sami. A kako drugačije nego kao proteinski cheesecake! Okusi su još bolji jer uz sir možete odabrati okus proteina koje ćete koristi u receptu.
Ako želite učiniti ovaj desert veganskim, pokušajte koristiti veganske zamjene za sir. Kao što su Tofu, drugi ne-mliječni krem sir ili napravite svoj vlastiti kahi sir i pomiješate s biljnim proteinima i zaslađivačem.
Upute za pripremu proteinskog cheesecake-a
Cheesecake kremu dobijemo tako da pomiješamo sve sastojke zajedno.
Možete koristiti manje proteina u prahu ili malo više za ovaj recept, kako vam se sviđa. Također možete promijeniti vrstu tekućine.
Slobodno koristite obično mlijeko, bademovo mlijeko ili sojino mlijeko. Sve temeljito izmiješajte u zdjeli i krenimo slagat chessecake.
Za prvi sloj zgnječite nekoliko zobenih keksa (bez dodanih šećera) na dnu čaše. Zatim dolazi sloj cheesecake kreme, onaj najbitniji :). I na kraju dodajte po vrhu voće po želji.
Savjeti
Okus proteina koji upotrebljavate odredit će okus vašeg cheesecake-a.
Budite maštoviti i stavite na vrh sve što želite. Naše preporuke: orašaste plodove, voće, proteinsku čokoladu, maslac od kikirikija i slično.