Rižin griz (krupica) 1000g - Nutrigold
- bez glutena
- 100% rižin griz
- izvrstan izvor ugljikohidrata
Rižin griz, kao i sama riža ne sadrži gluten i zbog toga je prigodan za one koji su osjetljivi na gluten ili ga jednostavno žele izbjeći u svojoj prehrani. Postupak dobivanja rižinog griza jest takav da se riža najprije skuha, zatim se posuši te se cijelo zrno potom melje u krupicu. Odličan je izbor ugljikohidrata, te je kao takav idealan izbor u obroku nakon fizičke aktivnosti, a s obzirom na to da je lako probavljiv može ga se konzumirati i nedugo prije fizičke aktivnosti jer ne opterećuje želudac. Griz je jedna od namirnica koje se može naći u skoro svakom kućanstvu, a svoju je popularnost stekao zbog doista jednostavne i brze pripreme te mogućnosti da ga se koristi i u slanim i u slatkim kombinacijama.
Način upotrebe:
Griz se može koristiti u pripremi brojnih slastica i krema. Tradicionalno se kuha se na mlijeku ili vodi konstantno miješajući dok griz ne upije tekućinu i postane kaša. Začinite i uživajte uz dodatke po želji. Kombinacije su beskrajne.
Idealan je za izradu tijesta, gdje preuzima ulogu brašna ili kao zgušnjivač.
Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu.
Rok upotrebe:
Istaknut na pakiranju.
Stavlja na tržište:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
100% rižin griz
Može sadržavati tragove soje, glutena, sezama, kikirikija i orašastih plodova.
|
Na 100 g |
Energija |
1552 kJ / 371 kcal |
Masti |
0,5 g |
od kojih zasićene masne kiseline |
0 g |
Ugljikohidrati |
75 g |
od kojih šećeri |
0 g |
Proteini | 6,01 g |
Sol | < 0,05 g |
Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju!
- Posebne ponude i akcije
- Savjete za trening
- Savjete za prehranu
- Zdrave recepte
- Proteini
- Mišićna masa
- Dodaci prehrani
- Fitness hrana
- Slatki kutak
- Bio kutak
- Fitness oprema
- Odjeća i knjige
ONE TO BUILD IT ALL