fbpx
BESPLATNA POMOĆ I SAVJETOVANJE: 091/7327-231 info@proteone.hr

Zapečena, špinatom punjena pileća prsa s ricotta sirom, zdravo bez glutena, low-carb, visoko-proteinski recept koji je super ukusan i super jednostavan za napraviti. Ovo će postati vaš omiljeni recept za pileću večeru sa samo 300 kalorija po posluživanju.

Vrijeme pripreme: 5 min
Vrijeme kuhanja: 40 minuta

Sastojci

3 komada pilećih prsa
4 žlice ricotta sira
1 šalica svježeg baby špinata

2 kom mladog luka
prstohvat himalajske soli i crnog papra
1 čajna žličica paprike u prahu
1/4 čajne žličice češnjaka u granulama
sok od pola limuna

Upute za upotrebu

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte špinat i mladi luk i stavite ih u zdjelu zajedno s ricottom. Zatim pomiješajte sve zajedno.

Sada upotrijebite oštar nož, za izradu “džepa” u svakom komadu pilećih prsa, a zatim stavite punjenje sa špinatom u svaki.

Začine: sol, paprika, papar i češnjak pomiješajte zajedno i zatim začinite smjesom svaki od tri komada prsa.

Ručak: Zapečena punjena pileća prsa

Stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na oko 40 minuta, ili dok piletina nije pečena.

Poslužite vruće s malo soka od limuna preko.

Dobar tek!

Nutritivne vrijednosti

Kalorije 300

Masti 8 g

Ugljikohidrati 2

Protein 50 g

Proteinella kokos kuglice
Kako zategnuti noge?

Prijava na proteone.hr newsletter

Prijavi se i osvoji svoj popust na cjelokupni iznos kupovine te budi redovito informiran o svim novostima i ponudama!