ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Savjeti Prehrana Beef Jerky sušena govedina - Vaš novi omiljeni proteinski snack!

Beef Jerky sušena govedina - Vaš novi omiljeni proteinski snack!

Beef Jerky je vrlo delikatna, začinjena mesna grickalica koja je bogata bjelančevinama dok s druge strane ima vrlo nisku razinu ugljikohidrata. Pogledajte o čemu se radi!

Beef Jerky sušena govedina - Vaš novi omiljeni proteinski snack!
Datum objave: 22.02.2019

Što je Beef Jerky?

Jerky je zapravo paket tanko rezanih komada nemasnog mesa koje je marinirano, sušeno i dimljeno. To je lagana hrana s niskim udjelom masti koja sadrži mesne bjelančevine, lako se skladišti te ima dug rok trajanja.

Sušeno meso s težinom od 100 g odgovara 240 g svježeg mesa, sa svim hranjivim vrijednostima očuvanim.

Zašto Beef Jerky?

Jednostavno otvorite i jedete. Maksimalna količina energije sačuvana u maloj gramaži. Jerky je hrana koja je korisna u redukcijskim dijetama jer nije masna. Idealno je za ekstremne uvjete, da li je to sport, duge vožnje u automobilu, za vrijeme rada i slično, kada redoviti obroci nisu dostupni. Vrlo delikatna, začinjena mesna grickalica koja je bogata bjelančevinama dok s druge strane ima vrlo nisku razinu ugljikohidrata.

Nastanak ovog ukusnog međuobroka

Sušenje je jedna od najstarijih metoda pripreme hrane za dugoročno skladištenje. Ova metoda je korištena od strane drevnih Egipćana za čuvanje mesa, voća i ostalih namirnica. Međutim, Indijanci su ti koji su gotovo usavršili taj proces jednostavno sušenjem mesa na suncu. Danas se vraćamo na Jerky kao energetski-upakiranu i zdravu hranu. Meso se prvo marinira, zatim osuši i reže na tanke kriške.

Kome je namijenjen Beef Jerky?

Sušeno meso ima rezultate entuzijasta diljem cijelog svijeta, prije svega među sportašima i turistima svih vrsta, ljudima koji žive zdrav način života, studentima, kao i među onima koji ga uživaju ​​kao snack uz čašu vina ili piva, ili dok gledate televiziju.

Izaberite svoj okus:

Beef Jerky 25g original - Indiana Jerky

Izvorni recept, originalni tipični europski okus slanog mesa.

Beef Jerky 25g hot&sweet 25g - Indiana Jerky

Sušeno meso govedine koje je izrazito popularan snack u SAD-u i šire. Ova varijanta napravljena je kako bi se dobio taj popularni BBQ okus s laganom slatkoćom u kojem će uživati svi ljubitelji roštilja.

Beef Jerky BEZ 25g less salt - Indiana Jerky

U ovoj verziji 100 % goveđem mesu prvorazredne kvalitete dodali smo soli, ali manje nego je to slučaj kod originala. Za sve koji brinu o količini unosa soli, ili im je original mrvciu preslan, tu je Beef jerky sa smanjenim udjelom soli. 

Beef Jerky 25g peppered - Indiana Jerky

Papreni Jerky je još jedna varijanta sušenog mesa, a naša stručna usta zaključila su da je najsličnije pršutu, no s puno više začina. Ova varijanta konkretno pršti od okusa papra!

Prednosti Beef Jerky proizvoda:

  • proizvodi se od 100% govedine
  • odličan proteinski snack za bilo koje doba dana
  • samo 1 g ugljikohidrata
  • samo 4 g masti
Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
  • Posebne ponude i akcije
  • Savjete za trening
  • Savjete za prehranu
  • Zdrave recepte