ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Savjeti Tjestenina bogata proteinima i vlaknima - IMAMO JE!

Tjestenina bogata proteinima i vlaknima - IMAMO JE!

Tjestenina nam je većini među dražim jelima. Iako uvijek možemo napraviti nadjev odnosno umak koji sadrži puno više proteina nego klasični, otkrili smo tjesteninu koja također ima proteine i koja više zbog udjela ugljikohidrata nije neprijatelj vašoj vitkoj i fit liniji. O visokoproteinskoj tjestenini koja potpomaže treniranje kao i održavanje vaše forme bez da se morate odricati okusa i kvalitete, pročitajte u nastavku.

Datum objave: 02.05.2020

Ako ste u potrazi za uravnoteženim unosom proteina i ugljikohidrata, proteinska tjestenina napravljena je upravo za Vas.

Sadrži 55g proteina (što je 300% više nego obična durum tjestenina) i omogućava optimizaciju uravnoteže prehrane. Brojevi su važni jer tako na najbolji način možemo objasniti kako naša visokoproteinska tjestenina s niskom razinom ugljikohidrata može pomoći da održite formu i bolje funkcionirate. 

Visokoproteinska tjestenina Pasta Young je 100% prihvatljiva veganima: koristimo samo izolirane bjelančevine soje proizvedene u EU i certificirane 100% bez omega masnih kiselina kako bi isporučili visokoproteinsku tjesteninu, a istovremeno i sve esencijalne aminokiseline i visoku apsorpciju istih.

Kako bi osigurali najveći stupanj apsorpcije pozorno smo proučili nutricionistički unos naše visokoproteinske tjestenine. Sadrži veliku količinu proteina i sve esencijalne aminokiseline koje su vrlo važne za rast mišića.

Budući da svatko voli tjesteninu, konačno je "otkrivena" i pretvorena u zdravu proteinsku hranu dostupnu svima kako bi uživali u izvornoj talijanskoj tjestenini.

Visokoproteinska tjestenina s niskom razinom ugljikohidrata može pomoći da održite formu i bolje funkcionirate, a osim što sadrži veliku količinu proteina, tu su i sve esencijalne aminokiseline koje su vrlo važne za rast mišića.

Osim proteina, u našu je prehranu potrebno unositi dovoljnu količinu vlakna. Prehrambena vlakna snižavaju glikemijske indekse, smanjuju apsorpciju i masnoća i šećera te se preporučuju u prehrani dijabetičara.

Izaberi svoj najdraži oblik tjestenine i počni uživati u visokoproteinskoj tjestenini već danas:

Želiš još korisnih informacija? Prijavi se na naš newsletter, a uz odlične članke dobit ćeš i 10% popusta na prvu kupnju!

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
  • Posebne ponude i akcije
  • Savjete za trening
  • Savjete za prehranu
  • Zdrave recepte