ProteOne Facebook Instagram
Filtriranje

One to build it all

Whey of life

There can be only one

No excuses – be the one!

The chosen one

The one and only

Početna Proizvodi Mišićna masa Serious Mass gainer 2700g čokolada – Optimum Nutrition

Serious Mass gainer 2700g čokolada – Optimum Nutrition

 • više od 250g ugljikohidrata bez dodanih šećera
 • poboljšan kreatinom, glutaminom i glutamin peptidima
 • 25 vitamina i esencijalnih minerala
-17%
299,00 kn
249,00 kn
PDV uključen u cijenu
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn, za Zagreb iznad 99 kn
Opis

SERIOUS MASS za dobivanje mase bez dodanog šećera

 • 1250 kalorija
 • 50g mješavine proteina vrhunske kvalitete
 • Više od 250g ugljikohidrata bez dodanih šećera
 • Poboljšan kreatinom*, glutaminom i glutamin peptidima
 • 25 vitamina i esencijalnih minerala

Ozbiljna masa zahtijeva ozbiljne kalorije

Ironično, oni koji trebaju dodatne kalorije, često imaju velike probleme s konzumacijom istih. Za mnoge koji žele biti veći i jači, vrlo aktivni metabolizam, slabiji apetit i ubrzani stil života čine unos dovoljne količine kalorija kroz cjelovitu hranu pravim izazovom. Sa Serious Mass-om nemate što za izgubiti, a imate mnogo toga za dobiti. Uklopili smo 1250 kalorija, 50 grama proteina, više od 250 grama ugljikohidrata, 25 vitamina i minerala s dodanim glutaminom i kreatinom u svako serviranje. Vrijeme je da krenete razmišljati veliko.

Nema zanata bez alata, nema vrhunskih mišića bez vrhunskog treninga, bez ozbiljnog cilja nema ozbiljnih rezultata.

Alat za trening ostavljamo vama.

Trening program ostavljamo vama

Ako je Vaš stvarni cilj veća masa – to prepustite Serious Mass-u.

Da ponovimo. Dodali smo 250g brzih ugljikohidrata, 25 vitamina i minerala, kreatin i glutamin, 50 g vrhunskih proteina i stvorili monstrum porciju od 1250 kalorija. I sve to bez šećera. Da, veću masu shvaćamo ozbiljno.

Upotreba:

Dodajte 1 serviranje (2 mjerice) Serious Mass-a u cca 700ml vode i izmiješajte u shaker-u. Ako umjesto vode koristite malomasno mlijeko dobit će te gušći i kremastiji a time i finiji shake.

Novim korisnicima preporučuje se da prvi tjedan koriste pola serviranja (1 mjericu) a onda dozu polako povećavaju do jednog ili više serviranja na dan. Serious Mass je vrlo kvalitetan proizvod koji se može koristiti u različitim situacijama kad je neophodan veći kalorijski unos..

Između obroka: Uzmite 1/2 – 1 serviranje Serious Mass-a između obroka kako biste održali pozitivan dušični balans i održali visokokalorijsku dijetu.
Nakon treninga: Počnite piti 1/2 – 1 serviranje Serious Mass-a 30-45 minuta nakon treninga kako biste olakšali maksimalan oporavak..
Prije spavanja: Uzmite 1/2 – 1 serviranje Serious Mass-a otprilike 45-60 minuta prije spavanja kako bi osigurali organizmu hranjive tvari potrebne za oporavak tijekom noćnog odmora.

Savjet: Za najbolje rezultate koristite Serious Mass tijekom intenzivnog treninga s opterećenjem (3-5 puta tjedno) i u kombinaciji s dobrom dijetom sastavljenom od klasičnih namirnica. Također, imajte na umu da je dovoljan oporavak između treninga vrlo važan za rast mišićne mase. Odmorite mišićne grupe barem 48h između treninga.

Upozorenja

*Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Preporučene dnevne  doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani
 

Newsletter

Prijavi se i ostvari popust od 10% na prvu kupnju

Jednom tjedno ti šaljemo:
 • Posebne ponude i akcije
 • Savjete za trening
 • Savjete za prehranu
 • Zdrave recepte